Home Forums Competities League of Legends Regels

Dit onderwerp bevat 0 reacties, heeft 1 stem, en is het laatst gewijzigd door Pollie Pollie 10 maanden, 3 weken geleden.

1 bericht aan het bekijken (van in totaal 1)
 • Auteur
  Berichten
 • #2794
  Pollie
  Pollie
  Moderator

  Jaarlijkse LAN-Party van het Deltion college te Zwolle. Op deze LAN-party zullen ongeveer 300 studenten en gameliefhebbers met- en tegen elkaar strijden in verschillende games. Ook zijn er verschillende toernooien waaronder deze LoL-compo. Er is ruimte voor 8 teams van 5 spelers. Er wordt dus 5vs5 gespeeld. Ook zijn er verschilleden prijzen te winnen. Deze worden later bekend gemaakt.

  Voor meer vragen kan er gemaild worden naar lanparty@deltion.nl

  Verloop

  Er is ruimte voor 8 teams van 5 spelers. Er wordt dus 5v5 gespeeld. Er wordt gespeeld via een dubbele eliminatie. Dit houdt in dat je 1 maal kunt verliezen. Indien de teams in de finale al eerder tegen elkaar hebben gespeeld en de verliezer van eerste maal dit keer wint, zal de finale bestaan uit 2 sets van 3 rondes. Dit zal niet nodig zijn indien de teams nog niet tegen elkaar hebben gespeeld, of als de eerste winnaar opnieuw wint.

  Inschrijven
  Allereerst moet je je inschrijven bij battlefy via deze LINK. Let hierbij op dat je je teamnaam en captain op geeft.

  Deelname
  Alleen deelnemers welke fysiek aanwezig zijn op de LAN-party mogen deelnemen aan het toernooi. Indien er vermoedens zijn dat een deelnemer niet aanwezig is op de LAN-party, wordt het hele team gediskwalificeerd. Deelnemers moeten deelnemen met hun “hoofd” account. Het is niet toegestaan om deel te nemen met “smurfen” accounts. Indien er vermoeden is dat deze regels niet worden nageleefd, dan dient dat bij de uitslag moeten worden aangegeven bij Pollie. Probeer hiervan bewijs te verzamelen als er een vermoeden is. Omdat games tegenwoordig niet meer dedicated op een LAN gespeeld kunnen worden, hebben wij niet die mogelijkheid om hier grip op te houden. We verwachten van alle deelnemers, fairplay. Als dit wordt overtreden zullen jij en je team worden verwijderd van de LAN en in de toekomst ook niet meer kunnen deelnemen.

  No show
  Indien een team niet komt opdagen resulteert dit in een winst voor het andere team.

  Fair play
  Gebruik van glitches en hacks zijn absoluut niet toegestaan. Indien er vermoeden is moet hiervan bewijs worden aangeleverd dmv screenshots en/of captures. De crew heeft dan het recht hierover uitspraak te doen. Deze uitspraak is bindend en kan niet worden betwist. Het team dat schuldig wordt bevonden van vals spel wordt gediskwalificeerd. De betreffende speler wordt uitgesloten van verdere toernooien.

  Captains can report their team’s score.

1 bericht aan het bekijken (van in totaal 1)

Je moet ingelogd zijn om een reactie op dit onderwerp te kunnen geven.