Home Forums Competities PlayerUnknown’s Battlegrounds Regels en spelverloop PUBG

Dit onderwerp bevat 3 reacties, heeft 3 stemmen, en is het laatst gewijzigd door Pollie Pollie 1 jaar, 4 maanden geleden.

4 berichten aan het bekijken - 1 tot 4 (van in totaal 4)
 • Auteur
  Berichten
 • #2931
  Pollie
  Pollie
  Moderator

  Type Game:
  Alle matches zullen gespeeld worden in First person perspective (FPP)

  Map
  De map wordt gekozen aan de hand van de polls op het forum.

  Teamplay
  Vorig jaar was er verdeeldheid over de eerlijkheid van de matches omdat sommige teams samenspannende. Dit jaar is dat niet toegestaan. Indien er vermoeden is dat dit wel gebeurd, dan wordt het team gediskwalificeerd en uitgesloten van andere toernooien. Als je een ander team hiervan verdenkt, geef dit dan aan bij mij (Pollie). Ik zal dan kijken of het daadwerklijk zo is en hierop actie ondernemen.

  Spectating
  Iemand van de crew zal ten allen tijden met de game meekijken.

  Mods/Hacks
  Mods/Hacks zijn niet toegestaan. Indien er een vermoeden is dat er wordt valsgespeeld moet dit worden vastgelegd. Verzamel zoveel mogelijk bewijs en draag dit aan voordat het toernooi is afgelopen.

  Streamen
  We zullen de rondes proberen te streamen.

  Aanwezigheid
  Je moet aanwezig zijn op de LAN om te mogen meedoen. Dit kan worden gecontroleerd indien er een vermoeden is dat spelers vanuit huis meedoen. Indien hieraan geen medewerking wordt verleend, dan zullen jij en/of je team worden gediskwalificeerd en uitgesloten van andere toernooien.

  We proberen alles zo eerlijk mogelijk te laten verlopen. We verwachten hierin ook medewerking vanuit de deelnemers. Als je vragen hebt, kan dat in dit topic.

  Verloop
  Ik zal een server starten met eSports instellingen. Hier zal een wachtwoord op komen te staan welke ik zal delen via Discord.

  Regels kunnen ten allen tijden worden aangepast indien dit de eerlijkheid ten goede komt. Hierin heb ik (Pollie) het laatste woord.

  #2989
  MrDamian16
  MrDamian16
  Bijdrager

  hoe kan ik inschrijven?

  #3011
  Fortrex
  Fortrex
  Bijdrager

  Ik zie dat het PUBG event samen het Rocket league event valt, klopt dit?

  #3012
  Pollie
  Pollie
  Moderator

  Yup. Het is een totaal andere genre en we hebben teveel toernooien om geen overlap te hebben.

  Ow en inschrijven is niet nodig. Ik stel de server beschikbaar met een wachtwoord. Dan kan iedereen mee doen die mee wil doen.

4 berichten aan het bekijken - 1 tot 4 (van in totaal 4)

Je moet ingelogd zijn om een reactie op dit onderwerp te kunnen geven.