Dit onderwerp bevat 3 reacties, heeft 2 stemmen, en is het laatst gewijzigd door Coolpben coolpben 8 maanden, 2 weken geleden.

4 berichten aan het bekijken - 1 tot 4 (van in totaal 4)
 • Auteur
  Berichten
 • #2283
  Pollie
  Pollie
  Moderator

  Verloop
  Voor elke ronde wordt op het grote scherm de inloggegevens van de custom match gedeeld. Iedereen kan hiervoor meedoen en er hoeft niet ingeschreven te worden. Per server is er ruimte voor 100 speler. VOL=VOL. Het toernooi start 16:00. Als eerste wordt er Solo gespeeld gevolgd door Duos en als laatste Squads. Elk type bestaat uit 2 rondes. De top 5 van de 1e ronde spelen tegen elkaar in een custom match voor de prijzen.

  Rapporteren
  Indien je in de top 5 geƫindigd bent, moet je hiervan een schermafbeelding sturen naar lanparty@deltion.nl met als onderwerp Uitslag PUBG Solo/Duo/Squad. Vervolgens krijg je van mij een mailtje terug met inloggegevens van de 2e ronde.

  Deelname
  Alleen deelnemers welke fysiek aanwezig zijn op de LAN-party mogen deelnemen aan het toernooi. Indien er vermoedens zijn dat een deelnemer niet aanwezig is op de LAN-party, wordt het hele team gediskwalificeerd.

  Fair play
  Gebruik van glitches en hacks zijn absoluut niet toegestaan. Indien er vermoeden is moet hiervan bewijs worden aangeleverd dmv screenshots en/of captures. De crew heeft dan het recht hierover uitspraak te doen. Deze uitspraak is bindend en kan niet worden betwist. Het team dat schuldig wordt bevonden van vals spel wordt gediskwalificeerd. De betreffende speler wordt uitgesloten van verdere toernooien.

  added 20 october 2018 00:35
  Teamen in duos en squads is niet toegestaan.

  #2284
  Pollie
  Pollie
  Moderator

  Indien iets nog niet duidelijk is, mag je mij een PM sturen.

  #2386
  Pollie
  Pollie
  Moderator

  Voor wouter(Riggz):

  Teamen in duos en squads is niet toegestaan.

  #2398
  Coolpben
  coolpben
  Bijdrager

  Lol het winnende team van squad was deels thuis. Mooie bak want wij zijn 2e geworden

4 berichten aan het bekijken - 1 tot 4 (van in totaal 4)

Je moet ingelogd zijn om een reactie op dit onderwerp te kunnen geven.