Dit onderwerp bevat 2 reacties, heeft 2 stemmen, en is het laatst gewijzigd door Pollie Pollie 8 maanden, 2 weken geleden.

3 berichten aan het bekijken - 1 tot 3 (van in totaal 3)
 • Auteur
  Berichten
 • #1992
  Pollie
  Pollie
  Moderator

  ALGEMENE REGELS
  1. Compo verloop
  De CS:GO compo start in groepen van maximum 4 teams. Elk team speelt een BO1 wedstrijd tegen alle teams in zijn groep. Het winnende team krijgt 3 punten, en een verliezend team krijgt 0 punten. De eerste 2 teams in de groepen gaan door naar de finales.
  In de halve finale wordt er een BO1 gespeeld en de finale een BO3, ook voor de 3de plek wordt er BO3 gespeeld. Wanneer de tijd het toelaat zal de halve finale ook BO3 worden gespeeld, dit zal ruim voor die tijd worden aangegeven in discord.

  2. Pauze’s
  Tijdens een wedstrijd kunnen beide teams een pauze inroepen door typen van .pause in de chat. De pauze zal voordat de volgende ronde begint starten. Om de wedstrijd weer te hervatten moeten beide teams eenmalig .unpause doen.
  Elk team heeft maximaal 2 pauzes per wedstrijd. Misbruik van pauzes kan leiden tot diskwalificatie.

  3. Server bepaling
  De server waarop je speelt zal worden bepaald door het nummer welke gekoppeld is aan de wedstrijd op battlefy. Verdere informatie zal op het forum komen te staan voor het begin van de competitie.
  Verdere communicatie tijdens de compo zal via discord verlopen. De invite link voor de discord server is: https://discord.gg/D42zMpJ

  4. Speler aanwezigheid
  De wedstrijd kan pas starten als alle spelers van het team aanwezig zijn op de server. Elk team heeft maximum 15 minuten na aanvangstijd om aanwezig te zijn op de server.
  Indien aan deze voorwaarden niet voldaan wordt, kan het team gediskwalificeerd worden door een compo admin.
  Het gebruik van reservespelers is toegestaan.

  5. Server gebruik
  Teams krijgen zelf toegang tot het RCON-wachtwoord van de servers om maps te switchen/games te restarten indien nodig. RCON gebruikt wordt gemonitord en het misbruik hiervan kan leiden tot diskwalificatie.


  5. Opnemen/streamen
  Het opnemen en/of streamen van de wedstrijden is toegestaan waarbij de stream minstens een delay van 90 seconden moet hebben.

  6. Bepaling van map & side
  BO1 Wedstrijden
  Bij BO1 wedstrijden kunnen beide teams op een map stemmen waarbij er wordt gespeeld op de map met de meeste stemmen. Vervolgens wordt er automatisch een knife ronde gespeeld op de gekozen map. De winnaar hiervan kan dan .stay of .swap typen in de chat om hun kant te kiezen.
  Hierna zal de wedstrijd automatisch beginnen.

  BO3 Wedstrijden
  Bij BO3 wedstrijden kunnen beide teams 2 maps elimineren. Het elimineren van de maps wordt gedaan in de channels csgo final en csgo_loser op discord. De volgorde om maps te elimineren is ABAB. Beide teams worden bepaald door het nummer wat ze hebben gekregen in battlefy. Team 1 is dan A en team 2 is dan B.

  Voor dat de wedstrijd begint zal de server op de juiste map worden gezet door een compo admin. Vervolgens zal er een knife ronde worden gespeeld om te bepalen welk team welke side speelt. Wanneer de eerste map gespeeld is zal de compo admin direct de 2de map klaarzetten zodat er gelijk kan worden verder gespeeld. Op de 2de en 3de map wordt ook een knife ronde gespeeld om te bepalen welke side gespeeld wordt.

  7. Spectators
  Er zijn geen toeschouwers/spectators toegelaten tijdens de wedstrijd. Enkel DeltionLAN crew.

  8. Uitslagen
  Het winnende team moet na de wedstrijd de eindscore met screenshot invullen op Battlefy.

  9. Cheats, hacks en andere tools
  Het is ten strengste verboden om gelijk welke externe tool, zowel hard- als softwarematig, te gebruiken die het normaal spelverloop verhindert of verbeterd voor eender welke speler. Hieronder horen onder andere wallhacks, aimhacks, e.d. Het is tevens verboden om fouten in de maps te gebruiken voor uw eigen voordeel. Het gebruik van speciale grafische effects, waaronder maar niet gelimiteerd tot Ambient Occlusion, 16b display, Nvidia Freestyle, zijn ten strengste verboden.

  Het gebruik van scripts is verboden, met uitzondering van volgende scripts: buy, toggle, jumpthrow en demo scripts. Alle andere script zijn verboden.

  #3058
  Jaap_Dirk
  Jaap_Dirk
  Bijdrager

  Mag je van teammates wisselen tijdens wedstrijden?

  #3060
  Pollie
  Pollie
  Moderator

  Nee

3 berichten aan het bekijken - 1 tot 3 (van in totaal 3)

Je moet ingelogd zijn om een reactie op dit onderwerp te kunnen geven.